Партията сама се оздрави. БСП има едно чувство на самосъхранение, тя се

...
Партията сама се оздрави. БСП има едно чувство на самосъхранение, тя се
Коментари Харесай

Нинова: В момента тече процес на прочистване на БСП

Партията сама се оздрави. БСП има едно възприятие на самозапазване, тя се сплотява в сложни времена. Това сподели в утринния блок на bTV ръководителят на БСП Корнелия Нинова.

Тя заяви, че тези, които бяха оповестили след Конгреса, че ще изоставен партията, към момента не са го създали

Нито в Перник, нито в Пловдив са били подадени документи за овакантяване. В партията ни има ред и правила. Малцинството се опита да наложи решение на болшинството. В партията има дребна групичка, която не почита разпоредбите и реда и нападна грозно управлението. Затова Конгресът ги изключи – поради хулиганските им прояви, изясни Нинова.

По адрес на вътрешната съпротива Нинова добави, че това са хора, които години наред се пробват да овладеят БСП, с цел да я употребяват за персонален интерес.

Не е правилно, че заглушаваме сериозните гласове, тъй като просто няма сериозни гласове. Тези хора не оферират опция. Те просто желаят ръководителя да се махне. В момента тече един развой на пречистване на БСП и придаване на нов облик на партията, уточни още водачът на социалистие.

„ Искаме да сплотяваме хора към хрумвания, а не всеки да си гони кариеристичния интерес. Всеки си взема решение дали да напусне или не ” , добави тя.

Корнелия Нинова бе безапелационна, че до момента в който тя оглавява БСП, българските социалисти няма да одобряват Истанбулската спогодба.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР